אשמח שתצרו איתי קשר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

26/08/2014 | 16:48 | מאת: הדס

שלום! אני מחפשת קבוצת תמיכה להורים שמתמודדים עם אנורקסיה של הבת. אשמח שתצרו איתי קשר דרך האימייל. תודה רבה.

שלום, בחלק מהמקומות המטפלים בהפרעות אכילה ניתן גם שירות של קבוצות הדרכה להורים. בחלק מהמקומות השתתפות בקבוצה כזו היא בכלל חובה (ולא רשות). כדאי לברר עם המקום המטפל האם ישנה קבוצה שכזו. יש יתרונות להשתתפות בה היכן שמטופל/ת הבו/בת. במקרים אחרים ניתן לקבל ייעוץ והדרכה באופן פרטני. לגבי מקומות ספציפיים- את מוזמנת ליצור עמי קשר ואנסה לענות. (למען לא תהיינה כאן פרסומות). בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה