היי אפרת - לא אוהבת את גופי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/12/2016 | 21:54 | מאת: נועם

אני עונה למה שענית לי... זה מוזר כי מצד אחד כשאני עומדת מול המראה עירומה באמבטיה אני שונאת את גופי פשוט שונאת. בייחוד לאור יום. מצד שני, פעם חברה ראתה אותי עירומה לא ידעתי שהיא באה אליי ובדיוק יצאתי מהאמבטיה ונכנסתי לחדר בלי מגבת. ואז היא אמרה איזה גוף..וגם בצבא במקלחות אמרו לי שהוא יפה. כשהייתי ילדה תמיד אמרו לי שאני יכולה לדגמן בגלל הגוף אבל מצד אחר תמיד אילפו אותי שהוא כחוש שאני עצמות אנורקסית נראית חולה לא נשית זה בעיקר כי אין לי חזה.גם בנים היו צוחקים וכאלו ואז הייתי עסוקה בלהסתיר עם חזיות מיוחדות שהתביישתי מן הסתם להורידן ויגלו שאין. וזה שאין חזה זה אחד הבעיות הראשונות שהיו לי בגיל ההתבגרות. שלא תביני לא נכון יש הרבה שאין להן חזה גל גדות יעל גולדמן נטלי פורטמן.. אבל אצלי זה כאילו מגעיל ואצלהן זה יפה:) כי יש להן בשר.או אולי קצת בליטה. קשה לי שיגעו בי לא יודעת למה. אז תחשבי כמה קשה עם בחור? זה התחיל מהמנעות כי תמיד נוגעים בחזיה וכאלו ואני ביישנית וחסומה וכמובן כפי שכתבתי שונאת את עצמי. גם כשאני מרגישה טוב עם עצמי כשאני יוצאת ומתחילים איתי תמיד יש את החסם הזה מה יקרה שיגיע מגע ועירום? אני יו-ד-ע-ת שאף אחד או אף אחת לא מושלם או מושלמת אבל לא יודעת לא אוהבת את עצמי איך אוכל להתגבר על זה בטיפול? ניסיתי לעבוד על זה אבל כשיש בחור זה אוטומטית יורד הביטחון אני לא מצליחה לאהוב את גופי והוא גורם לי עצב.

שלום לך בהתכתבות בפורום בטח שלא ניתן לצערי להתגבר על זה.. השאלה כמה זה חשוב לך להתגבר על זה ולשנות את המצב. יש לך בעיה עם דימוי גוף ודימוי עצמי וממה שאני יודעת רק טיפול יכול לעזור כאן. מציעה טיפול מיני כי גם יש לך קושי ביצירת קשר עם גברים ועם מיניות. זו הצעתי המקצועית. tת החלטתך מה נכון לך סומכת עלייך שאת יכולה ובטח מסוגלת לקבל בעצמך. בכל מקרה מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך ואני כאן אם יעלו עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות