מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/11/2019 | 11:56 | מאת: טוסקנה

לאחר לידת הילד השלישי לא יכולנו לקיים יחסי מין רגילים והצעתי לבעלי מין אנאלי. להפתעתי לאחר מספר פעמים מועט התחלתי להנות מזה עד שהתחלתי להגיע לאורגזמות. מה שלא חוויתי ברגחדירה רגילה. בשלב מסוים העדפתי מין אנאלי ובעלי נכנע. הבעיה התחילה כאשר בשלב מסוים שבעלי התנה שאבצע חוקן לפני. זה יצר קושי מבחינתי עד כדי כך שתדירות יחסי המין בינינו ירדו לפעם בשבועיים לערך והאוירה בבית נהייתה מתוחה. ניסיתי לשכנע אותו שאני נקיה ואין לו ממה לחשוש אולם הוא בשלו ולא מוכן לזה יותר אלא לחזור ליחסי מין רגילים. אין לי שום הנאה ואני מרגישה מאובנת כשהוא בתוכי. האם את מציע לי לקנות אביזר כדי לענג את עצמי? אני חוששת מהתגובה שלו. ממש מתוסכלת ומבולבלת.

שלום לך נשמע שהבעיה ביניכם היא קודם כל תקשורת והתחשבות אחד בצרכיו של השני. זאת אומרת היכולת לדבר ולזרום האחד עם השניה לגבי מה שמדליק או לא מדליק אתכם. כיון שלא הקשבתם נוצרה התעקשות , הימנעות ,ברוגז ותסכול סביב יחסי המין . . כמו כן חשוב לי להבין מה הקושי שלך ביחסי מין רגילים? זה נהדר שגילית את הנאתך ממין אנאלי, אך יתכן ובן זוגך מפרש אולי את הימנעותך ממין וגינלי או סטנדרטי כאיזו שהיא דחייה. יתכן ויש עוד קשיים רגשיים או תסכולים לא מדוברים ביניכם. את תמיד יכולה לקנות אביזר מין ולענג את עצמך, אך זה לא הפתרון לקושי העמוק יותר שיש ביניכם. מה שהייתי מציעה להגיע למספר שיחות אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים כדי ללמוד איך לדבר על הצרכים המיניים והרגשיים שלכם ולפתור את התסכול המתמשך.לשתף, להקשיה ולמצוא פתרונות שמקובלים על שניכם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות