עזרה מאפרת היקרה :).......

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/04/2019 | 23:14 | מאת: מורן

היי, אז קודם כל תודה על הפורום בייחוד שהוא אנונימי. אני מוצאת את עצמי כאן קוראת שאלות.. והבנתי בעצם הבעיה שלי. הבעיה שלי לקיים יחסים ואפילו מסתם קירבה. בעיה עם הגוף שלי. שחרור מיני וכל מה שקשור ,וגם מה חושב הצד השני.. אני אדם מאוד מופנם וגם בישנית ויש דברים שאני שומרת רק לעצמי ולא אתיעץ עם אחרים. כי הרי זה משהו שאני מתבישת. אני גם נוטה להסתיר פיזית אזורים שאני מתבישת בהם בגופי ואף אחד לא יראה אותי או יתפוס אותי ברגע של חולשה גם לא חברות.. אמא וכו. המצב עד כדי כך אבסורד. כפי שנכתב כאן ע"י אחרים מין זה לא הדבר הכי הגיני ויש ריחות והפרשות...ויש גם בעיות בין בני זוג וכו'.. ואני עצורה בדיוק בקטע הזה!!! פוחדת מביקורת ולכן לא מנסה כלום. סתם לדוגמא, מריחות, שימשהו יגיד משהו על הגוף, על שיער וכו'.. אני לא מבינה איך אנשים שיש להם בעיה מסוימת או שהם לא הכי הגיינים לא מתבישים בפני בנ"ז. איך אנשים מרגישים מושכים שהם נניח לא חטובים ויש קצת בטן, צלוליטיס.. ובכלל התשוקה לא נעלמת? אני גם די בררנית עם הצד השני למרות שבחיים בחיים לא אאומר למישהו דבר. אבל זה יכול להוריד ליואפילו להגעיל אותי. אולי נסכם את זה שאני די סטרילית וזה פוגע לי במשיכה ובחשק. את חושבת שאני כך כי עברתי ביקורת בחיים על מראה? מצד אחד אנשים מקימים יחסים שיש קרבה רבה וחברות וזה נפש אל נפש... מצד שני במציאות זה לא כך, הקרבה מהירה עוד לפני החברות הרגשית. איך מגשרים על הפער. אני לא מבינה איך אנשים בעלי ביטחון עצמי בקשר למראה שלהם ולא מתבישים נניח גם אם יש להם בעיה כלשהי כמו פטריה וכו'.. הכרתיבנות שאפילו נדבקו במחלת מין ועדיין קימו יחסים אני באמת לא מבינה איך לאנשים אין בושה וכבוד בפני האחר. אני כשהולכת לרופא , מתקלחת מתבשמת לפני לא יקרה שכך אבוא למישהו. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. את לא חייבת לקרוא אבל אני ארשום לך רשימה של מלא דברים שדוחים אותי: שיניים לא אסתטיות או צהובות. כל מה שקשור לכפות רגליים פטריות, ציפורנים עכורות , עור קשה. ריחות גוף קשקשים קרחת שיעור יתר שומנים מקרם העור צלוליטיס וכן אני יודעת שאף אחד לא מושלם גם אני לא, ובגלל זה קשה לי גם עם עצמי, פחד מחשיפה והערות. חשוב לי לציין: שאולי מישהו בקטע הוא לא רואה פגמים אבל אצלי זה לא כך ישר אני רואה את הפגם באחר. ושתביני זה בכלל כבר בדייט כי הרי למיטה עוד לא הגעתי וזה גורם לי לדחיה עצומה ובד"כ הדיטים לא ממשיכים.

שלום לך שמחה לשמוע שאת קוראת ונעזרת הרבה בפורום, בשאלות ובתשובות. עם זאת, לא הצלחתי להבין מה בדיוק את שואלת אותי כאן.ואשמח שתחדדי זאת. אני יכולה לאמר שאני שומעת מדברייך שקשה לך גם עם גופך, וגם עם המיניות שלך. את גם מרגישה שהרבה דברים דוחים או מגעילים אותך . במידה ואת רוצה לטפל בכך נכון בעיני שתעשי תהליך טיפולי. אלו דברים מאד עמוקים שמצריכים סידרה של שיחות שיעזרו לך להבין מה עוצר אותך ויסייעו לך לשנות את הדברים במידה ואת מעוניינת בכך. מטפל/ת מיני/ת מוסמך/ת יוכלו לסייע לך בכך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות