חסך ביחסי מין והקשר ללחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/03/2018 | 11:45 | מאת: ז'ק

שלום רב, בן 49 נשוי 25 שנה +3 . מאז ומתמיד הי לי רעב מיני יומיומי. זקוק לזה מידי יום, מדבר על זה רבות ובקיצור - משגע את אשתי שהיא לחלוטין ההיפך ממני. פריז'ידית , לא מענין אותה, קשה ל"חמם" אותה. אין לה שום רצון במין ואם לא הייתי רוצה בזה היא יכלה לעבור חיים שלמים בלי מין. אנחנו אוהבים אחד את השניה אבל הסקס נדיר. בגלל חוסר התיאום המשווע, קורים 2 דברים: 1. אנחנו כל הזמן בכסאח בנושא, פרצופים, ויכוחים. 2. אני מאונן 2-3 פעמים ביום. בשנה האחרונה המצב ממש בלתי נסבל כשאני הגעתי למצב שאני חושב על פירוק החבילה כי נוסף על נושא חוסר התיאום בסקס גם הזוגיות שלנו בנפילה ואנחנו בקושי מדברים על נושאים שאינם פעילות שוטפת של הבית והילדים. מה שקרה בנוסף בשנה האחרונה זה שגילו לי לחץ דם גבוה שלא היה לי בעבר . הוא נוסף על טריגליצרדים גבוהים, כולסטרול לא מאוזן, דום נשימה בשינה, כאבי ראש כתוצאה מבליטת דיסק בעמוד שדרה צווארי. אני רוצה לציין שכמעט מידי ערב שאני מנסה "לעניין" את אשתי והיא מבאסת אותי החל מלבוש לילה בלתי סקסי בעליל ועד סירוב לקיים יחסי מין מסיבות שונות, אני מאבד רצון לישון, עצבני, מסתובב בבית, בעבר גם הייתי יורד למשרדי לאונן. היום אפילו זה לא קורה כי אני עצבני. אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הבעיות הרפואיות שלי לבין העובדה שאני לא מקבל מאשתי את מה שאני חושק בו ברמה אינסופית והאם זו גם תשובה לשאלה האם אנחנו צריכים להפרד ואז אהיה רגוע יותר והבעיות הרפואיות יתאזנו. אציין גם שאני עוסק בספורט כחלק מקבוצת אימון פעמיים בשבוע. תזונה לא מבריקה כלל. כלומר הבעיות הרפואיות (מלבד לחץ הדם והכאבים מהצוואר ) אינם חדשים.

שלום לך, נשמע שבעייתך הרבה יותר רחבה מהעובדה שיש חוסר תאום בינך לבין אשתך לגבי הצרכים המיניים שלכם. נשמע שיש קשיים זוגיים, חוסר תקשורת זוגית ומינית ולכן הרבה תסכולים לא מדוברים, כעס ואפילו רצון לפרק את הקשר. עם או בלי קשר , אתה סובל גם מבעיות רפואיות, שיכול להיות שהן קשורות למצב רוחך, אך אין לדעת. כיון שאתם נשואים כל כך הרבה זמן, הייתי מציעה לך לא להיות נמהר בהחלטותיך. הייתי מציעה לכם טיפול זוגי- מיני שיסייע לכם לשפר את התקשורת ביניכם, לדבר על קשייכם בזוגיות, במיניות ולפתוח את התסכולים שאתם שומרים כל כך הרבה זמן בבטן. להיפרד תמיד תוכל, אך חבל.. לפני שבכל זאת ניסית לשנות את המצב. מוזמן לפנות אלי למייל: [email protected] אשמח לסייע , בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות