סיעוד לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

06/12/2011 | 11:46 | מאת: ניצה

אמי, בת 69 לאחר אירוע מוחי לפני חודשיים,דמם מוחי צד שמאל לפני כעשר שנים אירוע שהשאיר פסיאליס. היתה עצמאית לגמרי עד האירוע האחרון.לאחר שיקום של חודש וחצי בבית לוינשטיין כעת בבית,מתהלכת עם הליכון\מקל זקוקה לעזרה במקלחת,לבוש,ועוד. הבעיה שאין לה זכרון [לא טלפונים,שמות נכדים,מתכונים],מה זכויותיה לסיעוד? תודה

06/12/2011 | 15:28 | מאת: רינה רמות

ניצה שלום, על פי תאורך יתכן שאמך זכאית לסיוע מהביטוח הלאומי. על מנת לתת תשובה מדויקת יותר דרושים פרטים נוספים כמו גובה הכנסותיה והאם מקבלת קצבאות אחרות מלבד קצבת הזקנה. תוכלי להתייעץ איתי או עם כל חברת סיעוד באיזור המגורים של אמך.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית