התקררות???

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/12/2011 | 13:08 | מאת: גלית דר

בני כבן שלוש היה מתעטש לעיתים במשך כארבעה ימים בליווי צינון קל עם נזלת שקופה ביום שישי האחרון נוסף לו שיעול יבש שנשמע מעט צרוד עם תסמין של סטרידור קל והוא היה תשוש לקחתיו לרופאה תורנית שהיא בכלל רופאת משפחה והיא לא סיפקה את שביעותי במתן הטיפול הומלץ על ידה ליטול פעמיים ביו טבליות בטנזול 0.5 מ"ג לשלושה ימים ואוטריוין ספריי לאף, אני לא רכשתי את האוטריוין כי אני לא בעד תכשירים שדוחפים את הנזלת פנימה אבל נתתי את טיפול הבטנזול בנוסף השיעול בשבת קצת התגבר וברשותי סיירופ תימי שהמליץ לי עליו רופא הילדים במינון של 3cc 3 פעמים ביום נתתי לו פעם אחת האם זה בסדר שנתתי על דעת עצמי, הוא אמר שהסירופ טיבעי וטוב שיש בבית לעת הצורך ומה בנוגע לטיפול שהיא המליצה לי אשמח שתענו לי בהקדם, תודה מראש.

31/12/2011 | 21:22 | מאת: שני כרמי

גלית שלום. טבליות בטנזול מתאימות לטיפול בתסמיני סטרידור. תרסיס אוטריוין לילדים, מתאים לילדים מעל גיל שנתיים ומסייע בהקלת גודש באף. שימוש פעמיים ביום, עד 3 ימים רצופים, הוא יעיל ובטוח. סירופ תימי- מכייח מסייע בהוצאת הליחה, מתאים במידה והשיעול לח וגדוש. אם זה מצב השיעול אצל בנך, הסירופ מתאים. תהיו בריאים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות