חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/09/2013 | 12:26 | מאת: קרן

לליאת שלום, קודם כל תודה על התשובות המהירות ושנית סליחה על הנדנוד. האם יש כדור הרגעה יותר חזק מהקלונקס בעל טווח השפעה גדול יותר? איזה תרופות נגד בחילות שהן לא פראמין וטרבמין קיימות? קראתי שסרוקסט לוקחים בבוקר אולי יש לך מושג למה לי היא אמרה לקחת בערב? שיהיה לך שבוע נפלא ומועדים לשמחה.

קרן שלום, תרופות לטיפול בבחילות דורשות מרשם רופא, ואין לצרוך אותן ללא הוראה מרופא. מוטיליום ניתנת לבחילות והקאות ולזירוז מעבר האוכל במערכת העיכול. זופרן או סטרון ניתנות לבחילות והקאות על רקע טיפולים כמותרפיים או לבחילה אחרי ניתוח. לסחרחורות מלוות בבחילות על רקע מחלת מנייר, נותנים סטונרון. ישנן אופציות אלטרנטיביות כמו תכשירי ג'ינג'ר, וצמידי סי-בנד. קלונקס משתייכת למשפחת תרופות הרגעה בשם בנזודיאזפינים. במשפחת תרופות זו יש מגוון רחב של תרופות בעלות פוטנטיות ומשך פעולה שונה, התייעצי עם רופא לגבי התרופה המתאימה ביותר עבורך. שאלי את הרופאה למה רשמה לך לקחת סרוקסט דווקא בלילה. ליאת

22/09/2013 | 17:43 | מאת: קרן

האם יש התנגשות בין סרוקסט למוטיליום?

מנהל פורום תרופות ורוקחות