ויטמנים למתאמן בריצה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/07/2013 | 14:51 | מאת: דוד

שלום אני בן 35 מתאמן בריצה שלוש פעמים בשבוע איזה ויטמנים כדאי להשתמש

דוד שלום, ישנו מגוון רחב של תוספי תזונה לספורטאים, והבחירה ביניהם תלויה במה אתה רוצה להשיג: שיפור ביצועים, ירידה במשקל, הוספת ויטמינים, מניעת נזקים וכו'. אם אתה מעוניין במולטיויטמין (הוספת ויטמינים), בחר סוג שמכיל ג'ינסנג ו/או קןאנזים Q10 לשיפור אנרגטיות. או במולטיויטמין המכיל אנטיאוקסידנטים למניעת נזקי חימצון של פעילות גופנית. אם מטרתך שונה, ציין באופן ספציפי במה אתה מעוניין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות