צפורל לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/12/2012 | 17:41 | מאת: אור

נוטל 250 מ"ג 3 פעמים ביום בעקבות חיידק בכליות. משלשל וכל הזמן ישן. האם צריך לפנות למיון?

אור שלום, שלשול היא תופעת לוואי נפוצה של טיפול אנטיביוטי אך לפעמים היא יכולה להיות סימן לבעיה חמורה יותר במערכת העיכול, הדורשת הפסקת הטיפול. במצב של שלשול חריף, בתדירות גבוהה או במצב של שלשול מימי או דמי המלווה בחום, צריך לפנות לרופא. ישנוניות יכולה להיות עקב מחלת הרקע או עקב התייבשות. צרי קשר עם רופא, אפילו טלפוני או דרך מוקד של קופת החולים שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות