סליפ אייד - חששות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/08/2015 | 16:09 | מאת: נועה

הבנתי שהתרופה בלי מרשם. מה ההשפעה ברגע שלוקחים?האם זה ממכר?האם זה גם נוגד אלרגיה?מה תופעות הלוואי?האם זה מרגיע בנוסף?ותוך כמה זמן זה מתפנה מהגוף.אם פעם לא לקחתי והבנתי שזה כדור לשינה.

נועה שלום, סליפ-אייד היא תרופה ללא מרשם להפרעות שינה נקודתיות. החומר הפעיל הוא אנטי-היסטמין, כמו תרופות מוגדות אלרגיה. בשימוש קבוע או ממושך, עלולה להיווצר תלות. משך פעילות התרופה הוא 3-6 שעות. פינוי מוחלט של החומר הפעיל מהגוף לוקח 50-75 שעות. תופעות לוואי אפשריות הן, ישנוניות, יובש בפה, אפקט של הנגאובר ביקיצה וטשטוש ראיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות