מכה -חזקה- בבטן והקשר להפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/07/2020 | 23:48 | מאת: אליה

ד"ר עמוס בר שלום, אני בת 37. לפני 3 ימים גיליתי הריון בבדיקת דם. אחרי טיפול IVF. הבטא גבוהה, נאמר לי וייתכן תאומים. הבן שלי בן 7, קפץ על הבטן תוך כדי *תנופה חזקה*. במשך שעות לאחר מכן, הרגשתי כאב בבטן ובבטן תחתונה בפרט באזור - המכה. בנוסף הכאב הקרין לרגל. בקרוב אעשה בדיקה לגילוי דופק עוברי. 1. האם מכה *עוצמתית* עלולה לגרום לכך *שלא יתפתח דופק עוברי* - להפלה ? 2. מהן ההשלכות של מכה חזקה כזו בשלב כה מוקדם של ההריון ? 3. מה מגן על העובר בשלב כה מוקדם ? אשמח מאד לתשובות. תודה - רבה !

אין שום סכנה במה שאצ מתארת צריך בעיטה נוראית שתגרום לדמם ולהפלה שלא קרה לך אז לא לדאוג זו לא תהיה סיבה להפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון