בירור לגבי הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/08/2019 | 11:04 | מאת: שואלת

בת 40, בעבר הריון תאומים ספונטני שהסתיים בלידת תינוקות בריאים. כיום לאחר 3 הפלות רצופות. הפלה ראשונה בשבוע 5, הפלה שניה בשבוע 7 לאור הפסקת דופק העובר (בשבוע 6 נצפה דופק תקין), הפלה שלישית בשבוע 7 לאחר שנצפה שק הריון ללא עובר. בהתחשב בגיל, האם היית ממליץ לנו פשוט לנסות עוד פעם, או שעדיף לעצור לצורך בירור על אף שזה יעכב אותנו? במידה והיית ממליץ על בירור - איזה בירור? תודה!

אינני מכיר אוב את ההיסטוריה שלך בכל מקרה תתיעצי ברופא שלך אני הייתי עושה לפחות בדיקת קרישיות יתר ושוקל היסטרוסקופיה אבחנתית דוקא בגלל גילך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון