הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/08/2019 | 11:23 | מאת: שואלת

בת 40, בעבר הריון תאומים ספונטני שהסתיים בלידת תינוקות בריאים. כיום לאחר 3 הפלות רצופות. הפלה ראשונה בשבוע 5, הפלה שניה בשבוע 7 לאור הפסקת דופק העובר (בשבוע 6 נצפה דופק תקין), הפלה שלישית בשבוע 7 לאחר שנצפה שק הריון ללא עובר. שאלתי, האם יש מקום להתחיל בירור או שמאחר שבעברי היריון תקין יש לקשר את זה לגילי. אשמח לשמוע את דעתך. תודה!

04/08/2019 | 07:25 | מאת: שואלת

שאלה נוספת, האם בהנחה שלא נשארו שאריות אחרי ההפלה יש יתרון כלשהו בהמתנה לקבלת וסת בטרם מנסים להיקלט שוב להריון? או שאין משמעות וניתן באמצעות מעקב אחר ביוץ לנסות ולהיקלט בביוץ הקרוב?

אין משמעות

07/08/2019 | 09:13 | מאת: שואלת

תודה על תשובתך. אשמח לקבל גם תשובה לשאלתי הראשונה לגבי בירור הגורם להפלות החוזרות.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון