התייעצות-חושבים על הזרעות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/05/2019 | 17:37 | מאת: מאיה

היי:) אנחנו נשואים שנה וחצי כמעט, ללא ילדים ובגילאי 30 ו27. המחזורים שלי לא סדירים ומקבלת מחזור כל 35 ל40 יום . חוויתי לפני 11 חודשים הריון כימי ,ולפני 10 חודשים הפלה בשבוע 11 (השבוע לא התאים להתפתחות ההריון ואף לא נצפה דופק). עשיתי בדיקות כגון המטולוגיה שיצא תקין וקריוטיפ שיצא אצלי תקין ואצל בעלי נמצאה טרנסלוקציה מאוזנת. יש לי שאלה : במידה ונרצה לעשות הזרעות האם ניתן לעשות זאת כרגע או שמה מומלץ להמתין עוד קצת ולנסות טבעי ? בעלי עוד לא עשה בדיקת זרע.

מאחר וזה פורום הפלות בלבד מבחינת ההפלות אין מקום להזרעה. תעשו יעוץ גנטי לאור מה שנמצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון