הריון טבעי בגיל 47 האם איכות הביציות בהכרח מחייבת הפסקת הריון?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/06/2018 | 14:59 | מאת: מאת סמדר

נכנסתי להריון טבעי. אני בת 47 עם 3 ילדים מקסימים. מאוד מתאים לנו ילד נוסף. האם איכות הביציות בגיל 47 בהכרח מחייבת הפסקת הריון או שאפשר לקחת סיכון ולהסתפק בבדיקות רפואיות מקיפות במהלך ההריון לגילוי מומים בעובר

זה פורום הפלות בלבד אז לא נכנס לסיבוכי הריונות בגיל מאוחר יש בעיקרון סיכוי גבוה יותר להפלה טבעית או לילד עם בעיה כרומוזומלית שתתגלה במי שפיר מצד שני יש סכוי גם להריון תקין וכמובן שאין מקום לבצע הפלה רק בגלל גילך אם את אשה בריאה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון