ניתוח קיסרי רביעי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/11/2015 | 21:50 | מאת: אביגיל

אני בת 25 לקראת ניתוח קיסרי 4 שבוע 34+4 בריאה בד"כ ברוך השם. הריונות תקינים ניתוח עקב ניתוחים קודמים(הראשון-ניתוח חרום עקב הפרדות שליה בגלל זרוז, השני- מצג עכוז והשלישי עקב ניתוחים קודמים) אגב 2 הניתוחים הקודמים התבצעו בהדסה עין כרם. אין לי כאבים באזור הצלקת בכלל. בניתוח קודם הרופא המנתח ציין שהיה קצת הידבקויות. האם יכולים להפתיע אותנו במהלך הניתוח ולהמליץ לנו על סגירת האפשרות להביא עוד ילדים? או שזה דבר שנצפה בד"כ מראש. אם זה פתאומי כמה זמן יש לנו להחליט ועם מי להתייעץ במהלך הניתוח? הרופאת נשים שלי אומרת שמבחינה סטטיסטית יש יותר סיכונים להיכנס להריון נוסף לאחר ניתוח רביעי ולכן היא ממליצה להפסיק. האם זה נכון או משתנה מאישה לאישה. תודה רבה לך פרופסור אנחנו מאחלים לך שתמיד תהיה שליח טוב.

05/11/2015 | 09:27 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לגבי קשירת חצוצרות אין מבצעים אותה "בהפתעה" ללא דיון מקדים עם היולדת. בכל מקרה את מידת ההתדבקויות ניתן יהיה להעריך רק בניתוח עצמו. לגבי סיכונים לניתוחים קיסריים עתידיים הם קיימים וכוללים שיליה נעוצה ושילית פתח ששיעוריהם עולים עם מספר ניתוחים קיסריים חוזרים הולך ועולה ואולם אין אנו נוהגים להגביל את מספר הניתוחים למספר קבוע מראש אלא דנים בכל מקרה לגופו. בהצלחה רבה בניתוח הקיסרי, פרופ' אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

08/11/2015 | 15:03 | מאת: נועה

היי, רציתי לדעת כמה זמן המתנת בין קיסרי לקיסרי? יש דרך שאוכל לשוחח (במייל/בנייד) ולהתייעץ איתך באופן אישי (עקב מקרה אישי) אודה לך מאוד!

08/11/2015 | 23:20 | מאת: אביגיל

בכיף את יכולה להתקשר ל0504103004 או במייל [email protected] מה שהכי נח לך אם אני לא עונה את יכולה להשאיר הודעה בתא קולי ואני אחזור אליך...

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים