המלצה להרדמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/07/2014 | 14:22 | מאת: פיבי

שלום רב, אני בת 44 בהריון תאומים מהפרייה. אני כנראה אלד בהיצוח קיסרי. הפחד הכי גדול שלי הוא מאפידורל. מפחדת שיגרום לשיתוק או כאבים בעתיד. האם כדאי לי לעשות את זה בהרדמה מלאה?? מה ההשלכות של קיסרי בהרדמה מלא ומה אתה ממליץ,? אציין כי בלידה הקודמת לא השתמשתי האפידורל והיתה זו לידה רגילה תודה מראש

30/07/2014 | 07:42 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ברוב המקרים הרדמה ספינלית או אפידוראלית עדיפה עבור היולדת. יש מקרים בהם אין אפשרות לבצע הרדמה זו מבחינה רפואית או טכנית ואז נעדיף הרדמה כללית. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים