קשירת עורקי הרחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/07/2014 | 17:08 | מאת: טלי

שלום רב ב 2011 עברתי לידה עם ירידת מים שבוע 39 מייד הומלץ על זירוז מסוג פיטוציןשניתן 27 שעות ,לאחר חוסר התקדמות בלידה (2 סנטימטר פתיחה ) הגעתי לקיסרי , בניתוח הייתה אטוניה של הרחם ניתנו תרופות ציטוטק מטרגין , עיסוי הרמת רגליים ועוד . ניתנו מוצרי דם ו2 וחצי ליטר דם , אחר כך 3 ימים טיפול נמרץ , כעת הריון שני , האם לדעתך יש צורך במעקב הריון בסיכון? מה הסכנות לאחר ניתוח כזה ? , כמו כן כדי להימנע מכריתת רחם בוצע קשירת עורקים דו צדדית ( לא שלייקס ).

06/07/2014 | 17:39 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אכן עברת מהלך מאד דרמטי ומסוכן בהריון הראשון שהסתיים בניתוח קיסרי. מציע לך לגשת לרופא מיילד מומחה ליעוץ מסודר לקראת הלידה הבאה. לצערי אין אפשרות לתת חוות דעת כה מורכבת והרת גורל דרך האתר. אם תירצי להיוועץ בי תוכלי להגיע אלי להדסה עין כרם בירושלים בשרפ הדסה בתאום טלפוני 026778899 עם כל המסמכים הרלוונטיים מהלידה הקודמת. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים