צלקת לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/03/2012 | 10:26 | מאת: איילת

אני שבוע לאחר ניתוח קיסרי שני . הקודם (נעשה 6 שנים קודם עקב מצג עכוז) את הניתוח הנוכחי לאחר ניסיון לידה רגילה מצוקת עובר ואז ניתוח דחוף. הצלקת באמצע נראית שטוחה ובשני צידי הצלקת הבשר בולט.האם זהו מצב תקין או רק בעיה אסטתית , יש לציין שאין לי חום ולא היה אין הפרשות מיוחדות .לעיתים ממש מעט מהצדדים אני ראיתי סימן על התחתון אז חזרתי לתחתוני רשת. האם כדאי לשטוף עם סבון פולידין? ולאיזה רופא עלי לגשת כדי שיבדוק?

13/03/2012 | 18:50 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב אנא פני לרופא נשים על מנת שיבדוק את החתך ויציע לל את הטיפול או המעקב הדרושים מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים