ורידים בפות- אינדיקציה לניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

23/01/2018 | 11:23 | מאת: דינה

שלום רב, האם ורידים בפות מהווים אינדיקציה לניתוח קיסרי? זהו הריון שלישי שבוע 31, הכל תקין. בעבר: לידה וגינלית אחת, לידה אחת בקיסרי עקב מצג עכוז. מעוניינת לנסות לנל"ק. הורידים בפות לא מורגשים בשגרה אלא רק כואבים לאחר קיום יחסים. האם יש סכנה שבלידה וגינלית הם יתפוצצו?

23/01/2018 | 18:14 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, מצב זה דורש בדיקה על ידי רופא מומחה. ישנם מצבים בהם ריבוי הורידים והסכנה לדמם מהם בלידה יכוון לביצוע היתוח קיסרי. אנא פני לבדיקת מומחה בהקדם. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

24/01/2018 | 09:35 | מאת: דינה

תודה רבה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים