קיסרי עם שיליה נעוצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/07/2017 | 17:09 | מאת: הריונית 3

אני בת 34 בשבוע 35 להריונה השלישי. לידה ראשונה טבעית. שניה לידה קיסרי בגלל מצג עכוז והריון הנוכחי ואובחנה שלישית פתח עם חשד ממשי שליה נעוצה. צוות בה'' ח ברזילי ממליץ לאשפז אותי כבר עכשיו ולבצע כבר ניתוח כבר בתחילת השבוע השבוע ה 36. אני חוששת מאוד מהניתוח ומתהליך ההחלמה. מה תוכל לספר לי על הסיכונים והסיכויים שיש בניתוח מסוג זה וכמה זמן נמשכת ההחלמה

12/07/2017 | 09:14 | מאת: פרופ' אלחלל

שלום רב, הניתוח במקרי שליה נעוצה דורש היערכות רב צוותית דל הרדמה, כלי דם, גינקולוגים, מיילדים וצוות חדר ניתוח. בניתוח יש סיכון לעריתת רחם, צורך במנות דם מרובות וסיבוכים אחרים. אני בטוח שהצוות בבית חולים ברזילי יעשה הכל בכדי לבצע את הניתוח על הצד הטוב ביותר ואני מאחל לך הצלחה רבה ורפואה שלמה. בברכה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים