כאבי בטן ובחילות לאחר שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

18/02/2024 | 16:44 | מאת: לאון

שלום אני בן 21 בצבא אני לא יודע אם זה קשור כלכך לפורום הזה אבל בשנה האחרונה כל פעם שאני שותה אלכוהול ישלי כאב בטן בחילות חזקות בקטע חריג לדוגמא כוס אחת יש לי בחילות וכאב בטן חזק שני כוסות אני לא ארדם עד השעה 5 בבוקר 3 כוסות גם למחרת בתחושה רעה מאוד ואני שותה אחראי מאוד מרבה כוסות מים לא על בטן ריקה זה ככה כבר תקופה ארוכה בכל השנה האחרונה לפני זה לא היה קורה לי דבר כזה אף פעם ואני הייתי שותה בתדירות הרבה יותר גבוהה לפני שזה התחיל להשפיע ככה

לאון שלום, חסרה בשאלתך אימפורמציה על מצב מערכת העיכול שלך בשגרה. האם בשגרה אין לך תלונות והבעייה היא רק בעת שתיית האלכוהול או שמא היא רגישה מלכתחילה ואלכוהול מחריף משמעותית את המצב? אלכוהול יכול להיות בעל השפעה שלילית על מערכת העיכול בכמה מובנים. אני מבינה שלא כך היה המצב בעבר אך על כל פנים אני ממליצה לך לפנות לרופא גסטרו לבירור. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול