שלשולים ובחילות בבוקר

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

30/09/2023 | 12:34 | מאת: בן

היי אני בן 18 וסובל כבר הרבה זמן בבקרים משלשולים כל בוקר זה מעיר אותי לפעמים או מבחילות והקאות וזה גם יכול להיות ביחד עם השלשולים. משך היום הכל רגיל ובסדר רק בבוקר מוקדם אני קם ככה דבר שמאוד פוגע באיכות החיים שלי והרבה שעות בבוקר לא הגעתי לבית ספר בגלל שיש ימים שאני פשוט לא יכול - מרותק לשירותים ניסיתי כמעט הכל לא לאכול לפני שינה לשנות את האוכל לנסות בלי חלב לא מבין מה הבעיה אצלי יש לציין שהלכתי מספר פעמים לרופא המשפחה וכל פעם אותו דבר אומר שהכל נראה תקין אצלי (עשיתי כמה פעמים בדיקת דם שתן וצואה) איך אפשר לעזור לי? יש רופא שיוכל לתת לי יותר תשובות מהכל בסדר כי לא הכל בסדר אתם מזהים מה זה אולי?

בן שלום, בהיבט הרפואי, אתה יכול לפנות לרופא גסטרו לחוות דעת נוספת/ המשך בירור. בהיבט התזונתי, יכולים להיות הרבה דברים שמשפיעים על התסמינים שאתה מתאר אך לצערי אין הנחיית קסם לצורך כך. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו לבירור הרגלי האכילה וקבלת הנחיות מותאמות אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול