שלשולים במשך 10 ימים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

13/08/2023 | 21:19 | מאת: אביב

שלום, בן 19. בריא. הכל התחיל מזה שהיה חום במשך 3 ימים המלווה ב40 מעולת ובשילשולים מרובים (מעל ל-10 פעמיים ביום). היום יש לי רק שלשולים. הייתי אצל הרופא כבר פעמיים. פעם אחת עשיתי בדיקת צואה ויצאה שלילי להכל. פעם שנייה היה היום וקבילתי מרשם ל ציפרודקס. מתלבט האם לקחת כשהשלול במשך 10 ימים והאם האנטיביוטיקה תהיה יעילה כאן...

אביב שלום, ראשית, יכולות להיות מספר סיבות לתופעה שאתה מתאר. יחד עם זאת, אינני רופאה ואין זה מקומי לאשר או לסתור את המלצת הרופא שלך. שנית, אני כן יכולה להמליץ לך להתייעץ עם דיאטנית גסטרו שתתרשם מהרגלי האכילה שלך ותייעץ לך ,תזונתית בהתאם. בינתיים כשלב ראשוני אתה יכול להפחית מכמות הסיבים התזונתיים בתפריט כמו דגנים מלאים, פירות וירקות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול