שאלה לגבי תוסף

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

12/08/2023 | 13:41 | מאת: שרונה

שלום לאורלי מנירב, בת 75 וסובלת מידי פעם מעצירות מבקשת לדעת האם אפשר לקחת תוסף בשם לקסין פורטה , האם תוסף זה אינו יכול ליגרום נזק ואין לו תופעות לוואי? תודה שרונה

שרונה שלום, מדובר בשאלה אותה יש להפנות לרופא או רוקח. יחד עם זאת, אני ממליצה לך לבדוק האם ניתן לשפר את המצב תזונתית. האם את שותה מספיק? אוכלת דגנים מלאים, פירות וירקות? אוכלת ארוחות מסודרות? מבצע פעילות גופנית? ועוד. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול