שלשולים עם וירוס....

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

24/07/2023 | 19:37 | מאת: מוריה

שלום לפני פחות משבוע התחילו לי כאבי בטן עם הקאות ובחילות הייתי אצל הרופאה שאמרה שיש וירוס בקיבה ונתנה לי כדורים (נקסיום) והיום כשאני מרגישה לאט לאט יותר טוב פתאום התחילו לי שלשולים בעיקר אחרי שאני שותה מים. למה הם התחילו רק עכשיו? יתכן והגוף "מנקה" את עצמו מהוירוס דרך השלשולים?

מוריה שלום, מטרת הפורום היא לספק מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. במקרה שלך יש לפנות לרופאת המשפחה/ גסטרו לקבלת מענה מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול