לכלוך בבגדים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

06/07/2023 | 13:24 | מאת: דנה

מה האלטרנטיבה לזה שיש לי כתמים של קקי בתחתונים אחרי שירותים וגם רפידות שאני שמה לא ממש עוזרים כנ"ל פיזיותרפיה

דנה שלום, בהנחה שהתייעצת עם רופא המשפחה/ גסטרו שלך והשלמת בירור רפואי, יש מקום לפנות לדיאטנית גסטרו. קיימים מגוון שינויים והתאמות תזונתיות שניתן לבצע ביניהם שינוי כמות הסיבים התזונתיים בתפריט, ניסיון הפחתה של קבוצות מזונות העשירות בלקטוז/ פרוקטוז/ סורביטול וכדומה, הימנעות ממזונות מטוגנים, הימנעות מלעיסת מסטיקים ומשקאות מוגזים ועוד. כל אלה מצריכים הכוונה מותאמת אישית ועשויים לסייע למצבך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול