מעי רגיז ויציאות מרובות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

28/06/2023 | 10:43 | מאת: חסוי

היי הובחתי מעי רגיז לפני כ 3 שנים מלבד בכאבי בטן שקורים פעם ב מה שהכי מפריע לי זה יציאות רכות במהלך הבוקר קבוע כ 2 3 פעמים אחד אחרי השני וזה מפריע לי מאוד ביציאה מהבית בבקרים, צריך לקום כשעתים לפני הזמן כדי לוודא, השאלה האם זה אומר משהו שזה בעיקר בבוקר, האם ניתן לטפל בזה, האם זה נגמרם מאוכל שאני אוכל בערב לפני? בבוקר אוכל שיבולת שועל כבר כשנה, לפני זה יוגורט והפסקתי אותם תוצאות

שלום רב, יכולות להיות מגוון סיבות למצב שאתה מתאר ומהניסיון שלי הגורם לרוב איננו מאכל אחד מסויים (וכנ"ל לגבי הפיתרון). נהוג להסתכל על כל הרכיבי התזונה כמו גם על התנהגות האכילה. אני ממליצה לך לקרוא קצת על תזונה במעי רגיש בכלל ודיאטה דלת פודמאפ בפרט. ניתן לקבל מידע זה באתר שלי או בחיפוש באינטרנט. בהנחה וסיימת בירור רפואי אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שתסייע לך באופן פרטני. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול