שלשולים ובחילות מהבוקר

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

24/06/2023 | 15:24 | מאת: ניסן

היי דוקטור, קמתי בבוקר עם תחושת כבדות ובטן נפוחה. פתרום התחילו גם גרעפסים של ביצה קשה. מיד אחכ התחלתי לשלשל בלי יכולת להתאפק והגוף חלש מאוד. האם זה וירוס בטן שייתכן ונדבקתי מהתינוקת או שזה יותר נשמע כמו קלקול קיבה?

ניסן שלום, אינני רופאה. מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת המשפחה או לפורום מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול