מערכת העיכול

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

13/06/2023 | 19:51 | מאת: ארין

אשמח למענה לדעתך 🙏 היו לי שני מקרים.. 1. אחרי מקלחת חמה אכלתי עוגיית סוכר ומיד אחרי שסיימתי את העוגיה התחילו לי למשך שעה וחצי בערך התכווצויות אדירות כמו דקירות בבטן עליונה התכווצויות קשות שעה וחצי שעברו עם כמה כוסות תה חם.. 2. מקרה אחד שחוזר על עצמו בזמן יציאת צואה הצואה עצמה חומה ונראית רגילה ונורמלית אבל יוצא דם אדום כאילו באותו רגע נחתכתי , כזה צבע דם טרי אדום.. כאילו פי הטבעת בזמן היציאה נחתכה , כשניגבתי היה אדום כאילו פצוע.. אילו סיבות יכולות לגרום לזה ? המקרה הראשון עם העוגיה אחרי מקלחת חמה פעם אחת בודדת קרתה לדעתך צריך קולונסקפיה ? עשיתי ספירת דם מלאה וגם תפקודי קרישה כולל בדיקת דימר הכל תקין לגמרי. צילום חזה לא יודעת אם קשור תקין. אין הסטוריה של סרט אשמח מאוד לדעתך 🙏

ארין שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של מעי רגיש. אנא הפני את שאלתך לרופא המשפחה או גסטרואנטרולוג המטפל בך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול