שאלה בנושא שילשולים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

05/05/2023 | 08:14 | מאת: סוזן

שלום רב, מספר ימים משלשלת רק בבוקר פעם אחת לאחר מכן כאב בטן שחולף במשך היום האם זה מצריך בירור כלומר בדיקות תזונה מוקפדת? תודה רבה סוזן

סוזן שלום, ראשית, אם את חוששת תמיד יש מקום להתייעץ עם רופא. שנית, בהנחה ואין בעיה רפואית, התשובה לשאלתך היא לא עניין של צורך אלא של מידת ההשפעה על איכות החיים או במילים אחרות מידת הפגיעה בה. לא תמיד נחוצים שינויים תזונתיים מאוד גדולים כך שאינך צריכה לחשוש מ"תזונה מוקפדת". בנוסף איננו רוצים ליצור הימנעויות שלא לצורך. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו אשר תוכל להתרשם מהרגלי (והתנהגות) האכילה שלך ולייעץ לך בהתאם. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול