לקיחת תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

16/04/2023 | 09:36 | מאת: ענת

זה יעזור לקחת עוד פעם פרוביוטיקה אם פעם היה אצלי שלשול ולקחתי תקופה מסוימת וזה מאוד השפיע לטובה על הסיסטמה ?

ענת שלום, חסרים בשאלתך נתונים כמו האם עברת בירור רפואי, האם את אחרי טיפול אנטיביוטי, משך הזמן בו את סובלת משלשולים ועוד. בגדול אין מבחינתי מניעה מנטילת פרוביוטיקה. יחד עם זאת במידה ומדובר בתופעה שחוזרת על עצמה הייתי מתייעצת עם רופא ושוקלת לפנות גם לדיאטנית גסטרו להתאמה תזונתית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול