לא מוצא את הסיבה לבעיה,לאן לפנות??

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

07/04/2023 | 00:53 | מאת: מינה

בן 50 בריא,בספטמבר22, 3 חודשים שלשול מימי, ירדתי 7קג, כל הבדיקות תקינות כולל קולונסקופיה ואז השלשול נעלם כלא היה.יותר מחודש חזר השלשול המימי.בדיקות דם,צואה תקינות .ללא ירידה במשקל

שלום רב, אני מבינה משאלתך שכל הבדיקות שביצעת תקינות. השאלה היא מה היו המלצות הגסטרו המטפל והאם לדעתו עליך לבצע בדיקות נוספות. בהנחה והשלמת את הבירור הרפואי ניתן כמובן לבחון את התזונה ולבדוק אילו שינויים ניתן לבצע. שינויים תזונתיים יכולים להיות החל מהפחתת פירות וירקות, מעבר ללחם לבן ולמוצרי חלב נטולי לקטוז וכלה בהנחיות יותר ספציפיות דוגמת דיאטה דלת פודמאפ (עליה ניתן לקרוא יותר בהרחבה גם באתר שלי). מכל מקום אני ממליצה להתייעץ עם דיאטנית גסטרו לקבלת מענה מותאם אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול