חזרה לאכילה רגילה אחרי שלשול קל

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

19/03/2023 | 18:09 | מאת: ע.

היה לי שלשול אתמול בערב, לפנות בוקר, בבוקר צואה רכה ובהמשך הבוקר עוד קצת שלשול. שתיתי הרבה מים, אכלתי בבוקר בננה, יוגורט ופיתה, בצהריים אורז. עכשיו ערב עד עכשיו אין לי עוד שלשול. האם אפשר כבר הערב אפשר לחזור לאכילה רגילה?

שלום רב, אני מבינה מדבריך שמדובר במקרה נקודתית של שלשול ולא בעיה כרונית. בנוסף אינני יודעת מהי "תזונה רגילה" בעבורך אך גם איני רואה מניעה מחזרה להרגליך התזונתיים. יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שצריכה מרובה ומרוכזת של סיבים תזונתיים (כמו סלט גדול) עשויה להגביר פעילות מעיים ויש להתקדם לפי סבילות אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול