רעשים בבטן באופן תמידי

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

28/10/2022 | 21:41 | מאת: רעשים בבטן תמידיים

שלום אני סובלת מרעשים בבטן ולא כתוצאה מרעב אני כל הזמן אוכלת אבל מרגישה את הבטן תמיד משמיעה רעשים לא נעימים ומתמשכים פניתי לרופאה שלי והסברתי לה את המצב שלי אך היא אמרה לי שהיא לא רואה לנכון לשלוח אותי לרופא גסטרו איך אני יכולה למזער יותר את הרעשים אני התחלתי ללמוד וזה ממש מפריע לי ומביך אותי

שלום רב, בתור התחלה הייתי ממליצה לך להקפיד על ארוחות מסודרות ולהימנע מפערים גדולים בין הארוחות. ארוחות ביניים עשויות לעזור במצבך. בנוסף הייתי ממליצה לך להימנע ממשקאות מוגזים ואכילת מסטיקים או סוכריות ללא סוכר. מעבר לכך במידת הצורך תוכלי לפנות לדיאטנית גסטרו לבדיקה יותר מותאמת אישית של הרגלי האכילה שלך וקבלת הנחיות תזונתיות בהתאם. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.ii

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול