לכלוך בבגדים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

04/10/2022 | 10:01 | מאת: סתיו

אני סובלת מכתמים של קקי בתחתונים שמופיעים במיוחד אחרי שירותים ורוצה לדעת מה צריך לעשות בסיטואציה הזאת

סתיו שלום, בהנחה ואין בעיה בניגוב עצמו, ייתכן ואותם הכתמים מתקבלים בעת שחרור גזים שלא במסגרת שהייה בשירותים. בתור התחלה אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא. מעבר לכך את יכולה לפנות הן לדיאטנית גסטרו שתסייע בהפחתת הגזים והן לפיזיותרפיה לעבודה על חיזוק שרירי רצפת האגן והרקטום. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול