כאב בטן מתמשך……………..

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

04/09/2022 | 03:03 | מאת: מאיה

שלום אני בחורה בת 35, מזה כשלוש שנים אני סובלת מכאבי בטן, שלשולים לסירוגין, חולשה ועייפות. ניסית מס פעמים לעשות קולונסקופיה אך ללא הצלחה בגלל שלא יכולתי לשתות את הנוזל. אני מאד סובלת ולא יודעת כיצד יוכלו לאבחן את הבעיה, אשמח לעזרה

מאיה שלום, אבחנה רפואית נעשית רק ע"י רופא. בהנחה שמיצית את הבירור רפואי שאת רוצה/ יכולה לעבור אני ממליצה ללפנות לייעוץ תזונתי. הסיפטומים שאת מתארת יכולים להתאים למגוון מצבים ביניהם מעי רגיש. אני ממליצה לך לקרוא באתר שלי על נושא זה בכלל ועל דיאטת הפודמאפ בפרט. מהניסיון שלי לדיאטה זו יש תוצאות מרשימות ביותר ובפירוש שווה לך לכל הפחות לנסות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

02/01/2023 | 15:27 | מאת: נוי

היי מאיה, איזה חומר משלשל נתנו לך? אם מוביפרפ שזה שתי מנות של שני ליטר, אולי יהיה יותר קל לך לקחת פיקוסלקס שמערבבים עם כוס מים - גם כן שתי מנות הוא ניתן רק עם תפקוד כלייתי תקין.

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול