לכלוך בבגדים ביציאות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

29/08/2022 | 07:39 | מאת: מישהו

רוצה לדעת אם אחרי יציאות יש במכנסיים שלי כתמים של קקי (לפעמים גם קקי ממש) וזה מחמיר אחרי גזים ניסיתי מגבונים/מקלחת אחרי הנ"ל אבל לא בדיוק השפיע גם אחרי שאני מנגב הרבה זה ממשיך מה האלטרנטיבה לזה /יש טיפול חיצוני ?

שלום רב, הרושם שמתקבל משאלתך הוא שהבעיה אינה בהכרח שאינך מנגב מספיק טוב אלא שייתכן ושחרור הגזים מלווה אצלך בשחרור שאריות צואה. בתור התחלה אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא. מעבר לכך אתה יכולה לפנות הן לדיאטנית גסטרו שתסייע בהפחתת הגזים והן בפיזיותרפיה שתחזק את שרירי הרקטום שלך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול