שילשולים והקאות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

01/08/2022 | 08:53 | מאת: מיה

היי אני בת 22 איך ניתן להעביר שילשולים והקאות אני מרגישה גמורה וממש חלשה בנוסף יש לי גם בחילה תודה רבה

היי מיה, בטווח הקצר הייתי ממליצה לך לאכול ארוחות קטנות, דלות בלקטוז, בשומן ובסיבים תזונתיים. כלומר לאכול לחם לבן, אורז, פתיתים, ביצה, טונה, עוף וכדומה. מעבר לכך יש כמובן לעבור בירור רפואי ובהתאם לתוצאות הבירור לשקול כיצד להתנהל הן רפואית והן תזונתית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול