השפעת כדור בזמן שלשולים

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

04/07/2022 | 16:19 | מאת: רותי

היי, הפסקתי לקחת גלולות לפני כחצי שנה ועדיין הווסת שלי לא חזרה באופן תקין, רופאת הנשים נתנה לי אתמול מרשם ל פרימולוט נור, להסדר הבעיה. בנוסף, אני סןבלת משלשולים עקב נתילת קונצרטה (לבעיות קשב וריכוז), ייתכן ש שילשולים ישפיעו על ספיגת הכדור? תודה רבה

רותי שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי (ולא רפואי) לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לפורום מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול