קלבטן ושלשול (לאחר חום)

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

01/03/2022 | 00:23 | מאת: לחוצה

שלום ד״ר, מיום רביעי שעבר ועד ליום ראשון היה לי חום, מיום שישי גם התחיל לי שלשול ממש מציק הרופא נתן לי קלבטן. היום בערב לקחתי (היום הייתי בלי חום) ועכשיו קראתי שאם לוקחים עם/ אחרי חום זה עלול לגרום חלילה לתסמונת ריי (אני בת 23) 1. האם אני צריכה להיות לחוצה מכדור אחד שלקחתי? 2. האם להמשיך לקחת? 3. במידה ולא מה אפשר לעשות כדי לרפא את הגוף, מקפידה על תזונה מותאמת (צנימים, אורז). תודה רבה!

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לרופא משפחה/ גסטרואנטרולוג. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול