גרעיני דלעת איך יותר בריא לאכול אותם

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

06/12/2021 | 20:41 | מאת: אילנה

שלום רב קראתי שגרעיני דלעת לא קלויים מאוד בריא. גם בריא נגד טפילים במעיים. שאלתי: איך יותר בריא לאכול אותם, שלמים או טחונים? לי יוצר נוח לאכול אותם כמו שהם בלי לטחון. האם זה לא משנה? אודה מאוד לתשובתך

אילנה שלום, גרעיני דלעת, כמו גם גרעינים ואגוזים אחרים, אכן בריאים ולעניין זה את לא צריכה לטחון אותם. יחד עם זאת, לא הייתי מייחסת לגרעיני הדלעת תכונות מרפא בכל הנוגע לטפילים במעיים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול