דקלת בדרכי השתן - קשור לבטן רגיזה?

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

27/10/2021 | 16:49 | מאת: טלי

היי אורלי, כבר תקופה ארוכה יש לי תסמינים של בטן רגיזה (כאבי בטן, נפיחות, גזים, חוסר אנרגיה). אבל גם הרצון ללכת לשירותים לעיתים קרובות. לאחרונה עשיתי בדיקת דם ונראה שיש לי חלבון נמוך בדם אך מספר כדוריות דם גבוה בשתן. השאלה היא בעיקרון, האם זה יותר קשור לדלקת בדרכי השתן, לחכות לקבל טיפול בזה ואז אם התסמינים הנ ל לא עוברים אז לבדוק האם הבעיה היא באמת בטן רגיזה? או שאפשר לבדוק את שתי האופציות בו זמנית?

טלי שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. בגדול אפשר לבדוק את שתי האופציות בו זמנית ולטפל בהתאם לתוצאות. אני ממליצה לך להתחיל בירור אצל רופא משפחה אשר במידת הצורך ישלח אותך גם לגסטרואנטרולוג. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול