CDT POSITIVE האם מדבק

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

20/09/2021 | 00:14 | מאת: אלמוג

דוקטור שלום, בדגימת צואה שנלקחה ממני באשפוז לאחר לידה עקב יציאות רכות התגלה CDT positive. ככל הנראה החיידק התפרץ עקב נטילת זינת לתקופה ארוכה. האם החיידק מדבק ? אם כן באיזו דרך ? יש להפסיק את נטילת הזינת ? מה ההשלכות של החיידק ? האם יש מאכלים שכדאי להמנע מהם ? האם יש בעיה עם הנקה עם החיידק ? תודה

אלמוג שלום, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך לפנות את שאלתך לפורום המנוהל ע"י רופאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול