שאלה בנושא תגובה אחר אוכל מוזרה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

22/06/2021 | 20:23 | מאת: מבקשת להבין

שלום ג נ ,, ברצוני לברר אני בת 54, כל פעם שאני אוכלת שותה ולא ממש טעים לי, אני מגיבה בכאב בטן שנרגע אחרי קיבה,מצינת ששתיה ומאכל טרים,, ככה שאין קשר לטיב המוצר,, מה שאני מצינת תגובה שלי מה מעידה?

שלום רב, על פניו מהנתונים בשאלתך אין סיבה לתגובה שאת מתארת. ייתכן ותגובה הרגשית שלך לאוכל שאינך אוהבת היא זו שמשפיעה על מערכת העיכול. בכל מקרה אם הדבר מטריד אותך את יכולה להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול