שלשולים לאחר אנאלי-אוראלי.

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

31/05/2021 | 10:46 | מאת: נוי

לפני כמעט שבוע, אני ובן זוגי ביצענו אנאלי-אוראלי. בדרך כלל, אני ישר מבשקת ממנו ללכת לשטוף את האיבר, כדי שלא אקבל דלקת בשתן וכו'. כנראה שבפעם האחרונה שכחתי וביצענו אוראלי. מאז, כיומיים אחרי, כמה שעות אחרי שאני אוכלת משהו, אני מרגישה כאבי בטן ואחריו מגיע השילשול. האם יש קשר בין השניים?

נוי שלום, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול