יציאות עם צבע יוצא דופן

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

17/03/2021 | 10:41 | מאת: אנונימית

שלום, לאחרונה שמתי לב כאשר אני מתפנה בשירותים, אז צבע היציאות הוא נראה חום כהה אך נראה בנוסף שיוצא מימנו אל המים צבע מעט אדום/ ורוד/ סגול . תחילה חשבתי אולי זו תוצאה מאכילת סלק, אך כבר כמה ימים שאני לא אוכלת סלק והמצב נשאר אותו דבר, בנוסף דבר כזה קרה לי בעבר לפני כמה שנים וחלף מעצמו. האם יש צורך בבדיקה אצל רופא? יש ממה לחשוש?

שלום רב, אין בשאלתך די נתונים, ובכל מקרה במידה ואת חוששת תמיד נכון להתייעץ עם רופא. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול