בדיקת צואה - יציאות לא תקינות

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

13/02/2021 | 00:23 | מאת: יואב

היי לאחרונה אני מגיע לשירותים בתכיפות גבוהה יותר וריח היציאות שלי רע מן הרגיל. אני בן 30 ואני מעוניין לבדוק את זה. עם זאת, מדובר בסיטואציה מביכה. האם קיימת בדיקת צואה שניתן לעשות על מנת להבין אם הכל תקין? תודה

יואב שלום, שאלות בנוגע לבירור רפואי יש להפנות לרופא משפחה או גסטרואנטרולוג. במקביל יש לציין כי לתזונה השפעה משמעותית הן על תכיפות היציאות והן על הגזים (וריח שלהם) שנוצרים בעקבות אותה התזונה. מסיבה זו ובהתאם לצורך, בתום הבירור הרפואי ניתן לפנות לדיאטנית גסטרו לביצוע שינויים תזונתיים מותאמים אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול