כאבי בטן ושלשולים בשעות הבוקר.

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

25/08/2020 | 07:48 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 33. בריאה באופן כללי. בימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן ושלשולים בשעות הבוקר. התופעה מתרחשת רק בבוקר (לפעמים 3-4 פעמים בבוקר). במהלך היום אני לעיתים מרגישה צורך ללכת להתפנות אבל לא יוצא שום דבר. ניסיתי לבדוק אם זה קשור למשהו מסויים שאני אוכלת בשעות הערב אבל גם אם עשיתי שינויים המצב אינו משתנה. מה יכולה להיות הסיבה?

דנה שלום, יכולות להיות מגוון סיבות לכאבי בטן ושלשולים (בין אם בבוקר או בשעות אחרות במהלך היום). בתור התחלה אני ממליצה לפנות לרופא ולבצע בירור רפואי מתאים. בפן התזונתי יכולים להיות הרבה "חשודים" שעשויים לגרום לכאבי בטן ושלשולים, כמו גם מצב רגשי שיכול לשחק תפקיד. אין מתכון אחר המתאים לכולם אבל אני מאמינה שהתאמה תזונתית אישית תוכל לסייע לך בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול